Bedrijfswebsite laten maken?

Als u op zoek bent naar een professioneel website ontwerp en ontwikkelingsbedrijf dat uw bedrijf kan helpen nieuwe hoogten te bereiken, kijk dan niet verder dan Van Son Webdesign en Hosting. Wij hebben jarenlange ervaring in het creëren van effectieve bedrijfswebsites die resultaat opleveren.

Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars zal met u samenwerken om een website te maken die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook de prestaties levert die u nodig heeft om leads te converteren en verkopen te sluiten. We helpen u ook de effectiviteit van uw website te maximaliseren door uitgebreide marketing- en SEO-diensten aan te bieden.

Dus als u klaar bent om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, neem dan vandaag nog contact op met Van Son Web Design en Hosting. Wij bespreken graag uw behoeften en geven u een gratis advies.

Bedrijfswebsite

Een nieuwe bedrijfswebsite in 5 stappen...

In de regel kunnen wij u nieuwe bedrijfswebsite binnen 3 weken gereed hebben, hiervoor werken we volgens onderstaand stappenplan

 • Dag 1Kennismaking

  Tijdens een vrijblijvende kennismaking horen we graag alles over uw bedrijf, wij bespreken uw wensen en mogelijkheden om uw doelen te behalen.

 • Dag 5Ontwerp

  Aan de hand van de kennismaking hebben we een aantal verschillende ontwerpen die u aan u voor willen leggen.

 • Dag 10Opdracht

  Ontwerp gekozen dan gaan wij voor u aan de slag, we gaan de hosting inrichten, het design omzetten naar een daadwerkelijke website en starten met het inrichten van de verschillende pagina's.

 • Dag 14Revisie

  Tijdens een meeting lopen we de hele website door en beoordelen we alle pagina's en onderdelen. Wijzigingen worden genoteerd en deze worden op een later moment doorgevoerd en getest.

 • Dag 21Lancering

  De website is klaar om live te gaan, u mag op de figuurlijke rode knop drukken en de website is live...

Bedrijfswebsite met focus op resultaat

Wij helpen om uw bedrijf verder te groeien door het ontwerpen en realiseren van een professionele bedrijfswebsite met focus op resultaat, onze websites zijn gemakkelijk in beheer en onze klantenservice voorziet u van antwoorden op uw vragen als u er even niet uit komt. Daarnaast bieden wij oplossingen om het onderhouden van uw website geheel uit handen te nemen en alle updates en plaatsingen van nieuwe content voor u te verzorgen.

Wat moet er op een zakelijke website staan?

Als bedrijf bent u verplicht een aantal zaken op uw zakelijke website te vermelden, wij hebben ze even in een overzicht gezet.

Onbekende bezoekers omzetten naar betalende klanten?

Wij zijn gecertificeerd partner van Leadinfo, dit is een hulpmiddel om anonieme zakelijke websitebezoekers te herkennen om u of uw marketing- en salesteam inzicht te geven in potentiele leads voor uw bedrijf.

De integratie van Leadinfo in uw website kunnen wij gelijk meenemen tijdens het realiseren van uw nieuwe bedrijfswebsite, onze ervaring is dat deze koppeling zich al binnen één maand terug verdiend.

Meer weten over de mogelijkheden, laat het ons weten en wij starten een GRATIS en VRIJBLIJVENDE proefperiode van 14 dagen en geven u vervolgens graag een demonstratie van het leadinfo systeem.

Hoeveel kost een website?

Elke opdracht is anders, daarom is het moeilijk om hier zo maar een bedrag te vermelden. We willen echter toch een indicatie geven zodat u een beeld heeft bij de globale kosten om een bedrijfswebsite te laten maken. 

Na het kennismakingsgesprek werken we altijd een nette offerte afgestemd op het specifieke project uit.

 • Arjan Broeders

  Wij kunnen Van Son Webdesign en Hosting zeker aanraden, voor ons een gedegen partner.

  Arjan Broeders
  Sticky Sign
 • Martin Hakkert

  Beter vindbaar door onze nieuwe website, een visitekaartje voor ons bedrijf.

  Martin Hakkert
  EMJE Interieurbouw

Meer informatie ontvangen?

Bel op 0416-743434, stuur een e-mail naar [email protected]

of maak gebruik van onze WhatsApp link op onze contactpagina

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!