Professionele Webshop laten maken?

Een webshop starten is tegenwoordig een populaire keuze voor ondernemers die hun producten of diensten op een efficiënte manier willen verkopen. Echter, het laten maken van een webshop is geen gemakkelijke taak en vereist een goede planning en uitvoering. In dit artikel bespreken we belangrijke factoren die u moet overwegen bij het laten maken van een webshop.

Webshop laten maken door Van Son Webdesign en Hosting

WordPress webshop laten maken met iDeal

Wij bouwen al onze webshops op basis van WordPress in combinatie met Woocommerce als plugin, wij zijn van mening dat dit voor u als eigenaar veel voordelen zal bieden voor nu en in de toekomst. Naast Magento en Shopify is WordPress namelijk één van de meest gebruikte content management systemen voor webshops. 

Doelgroep en producten

Bepaal vooraf wie uw doelgroep is en welke producten of diensten u wilt aanbieden via uw webshop. Hierdoor kunt u bepalen welke functies en opties nodig zijn voor uw webshop en kunnen wij deze meenemen in ons voorstel.

Gebruiksvriendelijkheid

Een gebruiksvriendelijke webshop is noodzakelijk om de gebruiker een prettige ervaring te geven en om terugkerende bezoekers te verzekeren. Daarom zorgen we ervoor dat de navigatie helder is en dat de gebruiker snel en gemakkelijk producten kan vinden en bestellen.

Zoekmachineoptimalisatie

Wij zorgen ervoor dat uw webshop geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zoals Google. Dit doen wij door het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek, dit vergroot de kans dat u gevonden wordt door potentiële klanten en vergroot de bezoekersaantallen.

Wat kost het laten maken van een webshop?

De kosten voor het laten maken van een webshop kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de webshop en de functies die u wilt hebben. De investering voor een professionele webshop gebouwd door ons team van specialisten begint bij €1000 en kan oplopen tot ongeveer €3500 bij een complexere webshop met uitgebreide functies.

Webshop Huren?

Mocht u op zoek zijn naar een oplossing waarbij u uw webshop zonder grote investering kan starten, kies dan voor ons concept van Huur je Webshop. Hiermee kunt u starten zonder een groot startkapitaal en toch genieten van een professionele webshop.

Starten met online verkopen en een webshop laten maken?

Laat hier onder uw gegevens achter en wij bellen u terug, u kunt ons ook bereiken via onze contactpagina