Website laten maken

Wij bouwen voor u een website die er niet alleen goed uitziet, maar die ook functioneel en gemakkelijk te onderhouden is. U kunt vertrouwen op kennis en ontwerpen om te voldoen aan uw behoeften als individu of bedrijfseigenaar!

Wij gaan voor 100% tevredenheid bij onze opdrachtgevers, dat is ons motto!

Website laten maken

Hoe gaan wij te werk ?

Samen is voor ons het magische woord, u weet het beste wat u wilt en wij kunnen u daarin adviseren. Wij zijn van mening dat door een andere bril naar bepaalde keuzes kijken vaak tot nieuwe inzichten kan leiden, er zijn tenslotte meer wegen die naar Rome hebben geleid.

Laten we beginnen met een kop koffie en iets lekkers…

Aan de koffie...

We horen graag alles over uw ideeen en wensen, daarnaast horen we graag wat het beoogde doel van de nieuwe website moet worden. Sommige opdrachtgevers willen een website namelijk vooral gebruiken om nieuwe berichten te verspreiden en andere opdrachtgevers zien een website echt als een kanaal om in contact te komen met nieuwe klanten om producten en/of diensten aan te leveren.

Als wij een goed beeld hebben gaan we naar de tekentafel…

Website laten maken - Van Son Webdesign en Hosting
Website laten maken - Van Son Webdesign en Hosting

Ontwerpfase

Uw wensen en ideeën zijn ons helemaal duidelijk, we hebben u geadviseerd en de keuzes zijn gemaakt. Onze ontwerpers gaan voor u aan de slag, indien beschikbaar maken we hierbij gebruik van uw huisstijl zodat uw website dezelfde identiteit gaat uitstralen.

Meeting

Graag horen we van u of alles naar wens verloopt, daarom plannen we graag een korte meeting in om de huidige stand van zaken even met u door te lopen en een sneakpreview te geven van de website tot op dat moment. Dit is soms het moment dat we op een aantal onderdelen bijsturen en kleine aanpassingen doorvoeren.

Visuals en Teksten

Vaak leveren onze opdrachtgevers verschillende foto’s, afbeeldingen en/of video’s aan die wij gebruiken in het ontwerp van de website. In sommige gevallen worden teksten ook aangeleverd, maar vaak worden deze opgesteld door onze vakkundig tekstschrijvers die ook gelijk voor de SEO zorgen.

U wilt u website laten maken?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug of ga naar onze contactpagina voor onze contactgegevens.