Leadinfo.nl - Van Son Webdesign en Hosting

Leadinfo.nl Certified Partner

Uw bedrijfswebsite is één van de belangrijkste instrumenten om nieuwe klanten binnen te halen, waarom deze dan ook niet optimaliseren om een goed inzicht te krijgen in uw bezoekers?

Daarvoor integreren wij op verzoek Leadinfo bij onze opdrachtgevers, een eenvoudige koppeling tot een uitgebreide database met informatie over bedrijven.

In het professioneel dashboard real-time en dagelijks of wekelijks in de mail inzicht in alle websitebezoekers die herkend zijn aan de hand van de database.

Wij maken met deze website op dit moment ook gebruik van de database en als u onderaan in de pop-up u gegevens achterlaat nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken voor Leadinfo op uw bedrijfswebsite.

Leadinfo toont de volgende informatie:

Datagedreven Strategie Marketing Sales

Strategie

Met de informatie uit het krachtige dashboard heeft u in één oogopslag waardevolle informatie inzichtelijk.

Deze u kunt gebruiken voor uw strategie. Bijvoorbeeld, benaderd u de juiste branches op basis van onze data? Bereikt u de juiste doelgroep met uw website?

Marketing

Meer inzicht in het resultaat van uw marketingcampagnes. Exporteer gegevens om te gebruiken in uw offline en online campagnes.

U heeft toegang tot alle gegevens, zoals NAW-gegevens, branchegegevens,
aantal medewerkers en alle website bezoeken die worden geregistreerd.

Sales

Gebruik onze real-time inbox. Geen ingewikkelde statistieken, bekijk uw
websitebezoekers op dezelfde manier als u uw e-mail bekijkt.

Bij elke bezoeker ziet u een uitgebreid bedrijfsprofiel, waarmee u nog meer deals kunt sluiten.

Vaak gestelde vragen

1Is het gebruik van Leadinfo legaal onder de AVG/GDPR

Ja, Leadinfo is legaal te gebruiken onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) die per 25 mei 2018 als Europese privacywet geldt.

Leadinfo gebruikt het IP-adres van de bezoeker om daarbij bedrijfsgegevens te verkrijgen uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel. Het IP-adres is onder de AVG een persoonsgegeven, en gebruik daarvan vereist een grondslag onder deze wet. De gebruikte grondslag is het “eigen gerechtvaardigd belang” (artikel 6 sub f AVG). Hierbij mag je zonder toestemming met persoonsgegevens werken mits dit een duidelijk belang dient en je rekening houdt met de privacy.

Marketing en analytics gelden als een duidelijk legitiem belang, en Leadinfo gebruikt slechts zeer beperkt persoonsgegevens. IP-adressen worden niet bewaard en uitsluitend de algemene zakelijke informatie van ondernemingen wordt verstrekt aan gebruikers. Daarmee is adequaat rekening gehouden met de privacy.

Als gebruiker van Leadinfo dien je dit in uw privacyverklaring te melden. Ook dien je in het register van gegevensverwerkingen op te nemen dat je met Leadinfo werkt.

2Moet ik bezoekers toestemming vragen voordat ik Leadinfo mag gebruiken?

Nee. Je hoeft geen toestemming te vragen om Leadinfo te gebruiken.

Toestemming is onder de AVG niet altijd vereist. Een andere grondslag uit de AVG is het “eigen gerechtvaardigd belang” (artikel 6 sub f AVG). Hierbij mag je zonder toestemming met persoonsgegevens werken mits dit een duidelijk belang dient en je rekening houdt met de privacy.

Marketing en analytics gelden als een duidelijk legitiem belang, en Leadinfo gebruikt slechts zeer beperkt persoonsgegevens. Daarmee is adequaat rekening gehouden met de privacy.

3Filter op websitebezoekers gekoppeld aan je CRM

Filter gemakkelijk in je inbox op de websitebezoekers die je gekoppeld hebt aan je CRM-systeem.


Navigeer naar je Leadinfo inbox en open het uitklapmenu met je CRM-integratie. Je krijgt direct een overzicht te zien van de websitebezoekers die verbonden of niet verbonden zijn aan je CRM-systeem. 

Leadinfo Van Son Webdesign en Hosting

GRATIS GRATIS en vrijblijvende proefperiode van 14 dagen starten?

Laat nu uw gegevens achter en wij activeren geheel GRATIS en VRIJBLIJVEND een proefperiode van 14 dagen voor het leadinfo systeem.

Na het activeren van uw proefperiode integreren we leadinfo in uw website en zullen we in een korte videocall van maximaal 30 minuten uitleg geven over de werking van het systeem. Hierna kunt u zelf de voordelen van het systeem ervaren op uw website en het verplicht u tot niets.

Eerst de mogelijkheden bespreken?

Dan nodigen we u graag uit om ons te bellen op 0416-743434 of op onze contactpagina om een bericht of e-mail te sturen. 

Wij zijn u dan graag van dienst om meer uitleg te geven over het systeem en desnoods een online-meeting in te plannen om met u door het systeem heen te gaan en alle voordelen  aan u te laten zien. We kunnen dan gelijk voor u een gratis en vrijblijvende proefperiode van 14 dagen activeren.