WordPress website laten maken?

Misschien zegt de naam WordPress je nog niets of ben je al bekend met één van de meest gebruik Content Management Systemen (CMS) ter wereld, maar een feit is dat het een gebruikersvriendelijk systeem is om snel en op eenvoudige wijze aanpassingen aan je website te kunnen doen zonder hiervoor uitgebreide kennis nodig te hebben.

Wat is WordPress?

WordPress is een Open-Source content management systeem (CMS) dat in de basis was bedoeld voor het schrijven van blog berichten. Open-Source betekend dat de basiscode vrij toegankelijk is voor iedereen die hier een plug-in of koppeling wil schrijven. Een webdeveloper kan hierdoor bijna elke functionaliteit realiseren die gewenst is door de opdrachtgever.

Hoe begin je met WordPress?

Hosting en een domeinnaam is de basis, dit kun je op verschillende manieren organiseren. Wij bieden hierin ook verschillende oplossingen, waarbij wij een complete WordPress installatie voor je klaar zetten zodat je gelijk kunt beginnen met ontwerpen van jouw nieuwe website.

Wordpress Website laten maken

Afhankelijk van je kennis kun je ervoor kiezen om zelf je nieuwe website te ontwerpen of een kant-en-klaar template te gebruiken die je naar wens aanpast. Het voordeel van zelf ontwerpen is een schonere opmaak, onderdelen die je niet gebruikt komen dan ook niet in de code te staan. Nadeel is dat je een goede kennis nodig hebt van HTML, CSS en PHP om tot een goede website te komen. Als je je verdiept in de verschillende ontwerpers van templates zal je hierin ook kwaliteitsverschil ervaren, de ene ontwerper is de andere niet.

Wordpress Website laten maken - Van Son Webdesign en Hosting

Wat kost een website met WordPress?

Het gebruik van WordPress op zich is geheel gratis, de investering zit in de hosting en het gebruik van eventuele plug-ins en koppelingen binnen je website. Zelf bieden wij WordPress hosting aan vanaf € 4,95 per maand, dat is ons basispakket om een eenvoudige website te laten draaien.

Als je gebruik maakt van onze hosting bieden we je een aantrekkelijke korting aan voor het gebruik van onze licenties van bijvoorbeeld plug-ins systemen als Elementor (pagebuilder) en/of RankMath (SEO Tool)

Een WordPress website laten bouwen door onze webdesigners?

Ontwerpen, realiseren en optimaliseren is ons motto, dagelijks werken wij aan de mooiste projecten voor onze opdrachtgevers en helpen wij ze groeien. Dit kunnen we ook realiseren voor jouw bedrijf, een professionele website volledig op maat gemaakt en gelijk geoptimaliseerd voor zoekmachines.