VoIP Telefonie

Wilt u uw bedrijf, winkel of praktijk professionaliseren door optimaal bereikbaar te zijn met een betrouwbaar VoIP Telefonie systeem. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij bieden al een zogenaamd SIP account aan voor 5 euro per maand. Wij verzorgen vervolgens voor u de volledig configuratie van uw welkomstbericht, keuzemenu en eventuele openingstijden.

Wat is voip bellen?

Wanneer u VoIP belt, is dat niet via een analoge of digitale (ISDN) lijn maar via internet. Een belangrijk verschil tussen bellen via het PSTN en digitaal bellen is dat met telefoonlijnen die alleen voor binnenlands gebruik zijn toegewezen in de meeste landen tegenwoordig; alle gesprekken zijn met elkaar verbonden, ongeacht wie wie belde – net zoals dit zou gebeuren als we vroeger dialup modems gebruikten! Er kunnen echter nog steeds enkele verschillen zijn wanneer mensen zich veel verplaatsen door hun locatie

VoIP Telefonie

VoIP telefonie zakelijk

VoIP telefonie is bij uitstek de meest geschikte manier om te bellen voor zakelijke gebruikers. Een kantoor met telefoniste, een winkel of een zelfstandige, voor elke situatie kunnen wij een passende oplossing bieden compleet met keuzemenu of welkom bericht voor de beller.

Is VoIP bellen gratis?

Helaas is VoIP bellen niet gratis, al liggen de gesprekstarieven wel vele malen lager dan bij de analoge of digitale (ISDN) lijnen. Daarnaast is het mogelijk om in bepaalde situaties doodmiddel van onze belbundels aantrekkelijkere tarieven aan te bieden. Hier kunnen wij u natuurlijk altijd adviseren.

Wat heb ik nodig voor VoIP Telefonie?

VoIP-telefonie is een geweldige manier om te bellen via het internet. U kunt VoIP gebruiken om telefoongesprekken te voeren en te ontvangen, maar ook om tekstberichten en e-mail te verzenden en te ontvangen. Het enige wat  u nodig heeft is een breedband internetverbinding en een VoIP-toestel zoals een bureautelefoon, computer of mobiele telefoon.

Om onze VoIP oplossing te kunnen gebruiken, moet u zich aanmelden bij onze VoIP-dienst met de gegevens die wij u verstrekken. In veel gevallen kunnen wij dit ook afstand voor u verzorgen en indien nodig komen wij op locatie.

Zodra u uw bureautelefoon, computer of mobiele telefoon heeft aangemeld kunt u gebruik maken van de VoIP Telefonie.

Voordelen van VoIP

Met VoIP bel je naar contacten over de hele wereld. Dit doe je tegen een lager vast maandbedrag dan bij analoog of digitaal bellen. Met VoIP is het naast bellen ook mogelijk om andere vormen van communicatie op 1 apparaat te bundelen. Denk hierbij aan je voicemail en e-mail. Dat is handig voor thuis, maar ook op kantoor. Daarnaast heb je de keuze om deze verbindingen te versleutelen, wat afluisteren moeilijk maakt.

Naast deze voordelen zijn er ook nadelen aan VoIP. Een VoIP modem is bijvoorbeeld elektrisch, waardoor je bij een stroomstoring geen telefoonverbinding hebt. Internetbellen is ook gevoeliger voor wifi storingen.

Wat is een VoIP nummer

Een VoIP nummer heeft geen speciale opmaak of iets dergelijks als u dat niet wil, wij kunnen u een breed scala aan telefoonnummers bieden. Bijvoorbeeld een los telefoonnummer, een blok van 10, 100 of 1000 nummers. Het voordeel hiervan is de mogelijkheid om afdelingen of personeelsleden middels een rechtstreeks nummer bereikbaar te maken.

Het is zelfs mogelijk om uw huidige nummer over te zetten naar een VoIP aansluiting, dit proces nemen wij volledig uit handen.

Zelf binnenkort ook bellen met VoIP Telefonie?

Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op en ervaar ons eigen keuzemenu, u vindt ons telefoonnummer op onze contactpagina.

U kunt ook hieronder uw gegevens achter laten en wij bellen u binnen één werkdag terug.