SEO SCAN laten maken?

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE SEO SCAN LATEN MAKEN

Snel een SEO SCAN laten maken van jouw pagina of product en binnen enkele minuten een uitgebreide rapportage in PDF formaat in je mailbox ontvangen?

Heb je naar aanleiding van je SEO rapport nog vragen dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat is een SEO Scan?

Met een SEO Scan maken we inzichtelijk hoe je website of webshop is geoptimaliseerd voor zoekmachines en welke verbeterpunten er een positieve bijdrage kunnen om beter te scoren (ranken) in de zoekresultaten.

Waar kijken jullie naar tijdens de gratis seo scan?

Wij brengen alle onderdelen die invloed hebben de weergave in zoekresultaten in beeld, denk hierbij aan de laadtijden, het gebruik van de juiste headertags en de actieve interne en externe links van en naar je website of webshop.

SEO SCAN
GRATIS SEO SCAN - Van Son Webdesign en Hosting

Hoe vergroot ik mijn online vindbaarheid in 1 stap?

Wij adviseren elk bedrijf om een Google Mijn Bedrijf profiel aan te maken, alle onderdelen hiervan volledig in te vullen om jouw online vindbaarheid te vergroten.

Een profiel in Google Mijn Bedrijf geeft een breed scala aan mogelijkheden om online beter zichtbaar te zijn.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen op het gebied van SEO?

Wij zijn een full-service webdesignbureau en bieden een breed scala aan diensten, naast webdesign en marketing diensten kun je bij ons ook terecht voor het optimaliseren van je website of webshop op het gebied van zoekmachines (SEO). Als je de vraag bij ons neerlegt om hier een voorstel voor te maken starten we allereerst met een uitgebreide SEO scan, in onze uitgebreide scan brengen wij in beeld wie de concurrenten zijn en waar de potentiele verbeterpunten liggen.

Vervolgens starten we met een uitgebreid zoekwoordonderzoek, welke short- en longtail zoekwoorden hebben potentie om jouw online zichtbaarheid te verbeteren en je SERP resultaten te verhogen

Nieuwsgierig naar jouw score?

Binnen enkele minuten ontvang je jouw persoonlijke rapportage in je mailbox!

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben kun je natuurlijk contact met ons opnemen om deze te beantwoorden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheid je SEO te laten verzorgen?

Dan gaan we graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken voor jouw situatie, klik hier om contact met ons op te nemen.