SaaS Webshop

Het maken van uw eigen webshop is nog nooit zo eenvoudig geweest met de nieuwe SaaS webshop van Van Son Webdesign en Hosting. Met deze dienst ontwikkelen wij een professionele webshop voor u en onderhouden deze vervolgens technisch, zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf. Onze webshop is perfect voor bedrijven van elke grootte en biedt een breed scala aan functies, waaronder: 

SaaS Webshop - Van Son Webdesign en Hosting

Wat is een SaaS webshop?

Een SaaS webshop is een soort online e-commerce winkel die gebruik maakt van software as a service (SaaS) technologie om ondernemers een gemakkelijke manier te bieden om online producten te verkopen.

Het SaaS-model maakt het mogelijk voor ondernemers om een volledig geoptimaliseerde webshop te runnen die vanaf elk apparaat met een internetverbinding, gemakkelijk te beheren is.

Geen technische voorkennis nodig?

Dat klopt helemaal, wij bouwen de webshop op basis van het Open Source softwarepakket van WordPress in combiantie met de WooCommerce plugin.

Het beheer van de hosting, het aanmaken van mailboxen en het uitvoeren van updates en back-ups maken allemaal onderdeel uit van de dienst en verzorgen allemaal voor je op de achtergrond.

Voorbeeld Webshops

Wat zijn de kosten?

Voor elke webshop berekenen wij een basis bedrag van € 50 excl btw, dit betreft een complete webshop waarmee je gelijk kunt starten met verkopen. Aanvullende wensen zoals koppelingen met bijvoorbeeld boekhoudsystemen worden apart geactiveerd en hiervoor rekenen we een toelage per maand.

Nieuwsgierig naar een SaaS Webshop?

Laat dan hieronder uw gegevens achter of neem direct contact met ons op om een vrijblijvende demo afspraak in te plannen.