Email marketing

Het is al jaren geleden dat e-mail marketing werd geïntroduceerd, het werkt niet alleen makkelijker en is beter meetbaar, het is ook een stuk duurzamer dan een papieren variant in de brievenbus bezorgen.

Niet voor niks is e-mail marketing al jaren één van de meest gebruikte manieren om nieuwe en bestaande klanten te bereiken met nieuws en aanbiedingen over jouw bedrijf. Dus waarom zou je het niet inzetten?

email marketing

Wat is email marketing?

Email marketing is het proces en het inzetten van e-mail om jouw bedrijf of product te promoten. Dit kan het versturen van e-mails naar klanten of potentiële klanten omvatten, of zelfs het gebruik van e-mail als een manier om leads te verzamelen. Email marketing kan een geweldige manier zijn om contact te leggen met jouw publiek en hen op de hoogte te houden van uw nieuwste producten of promoties. Het kan ook een waardevol instrument zijn voor het vergroten van de naamsbekendheid en het genereren van nieuwe verkopen.

Voordelen van email marketing

Als e-mailmarketing correct wordt uitgevoerd, kan het een uiterst effectieve manier zijn om de winst van uw bedrijf te verhogen. Het is echter belangrijk te onthouden dat als het niet goed gedaan wordt, het ook een grote verspilling van tijd en geld kan zijn. Dus voordat u begint met een e-mailmarketingcampagne, moet u eerst de basisprincipes begrijpen van hoe u het optimaal in kan zetten en bij twijfel neem met ons contact op en wij verzorgen het voor u.

Email Marketing - Van Son Webdesign en Hosting
Email Marketing - Van Son Webdesign en Hosting

Wat kost e-mail marketing?

Dat hangt van veel factoren af, zoals de grootte en complexiteit van je lijst, het aantal e-mails dat je per maand verstuurt, het type content dat je in je e-mailcampagnes opneemt, en de functies en tools die je nodig hebt van je e-mailmarketingprovider.

De kosten voor de software ligt vaakt tussen de €5 en €75 per maand, afhankelijk van alle factoren die hierboven zijn genoemd. Dus het is zeker niet een dure marketing tactiek, vooral als je bedenkt de potentiële ROI.

Email marketing uitbesteden?

Er zijn een heleboel redenen waarom u uw e-mailmarketing zou willen uitbesteden. Misschien heb je niet de expertise of de middelen in huis om het effectief te doen. Misschien wil je de tijd en energie van jouw team op andere gebieden van je bedrijf richten. Of misschien ben je gewoon op zoek naar een kosteneffectieve oplossing.

Wat je redenen ook zijn, bij Van Son Webdesign en Hosting hebben we de kennis in huis om dit voor je verzorgen.