Promoot uw producten met Channable

Promoot uw producten op verschillende marktplaatsen, vergelijkingssites, affiliate platformen en sociale netwerken met de Channable tool! Maak snel en eenvoudig feeds die voldoen aan de specificaties van elk verkoopkanaal, en geef uw producten meer online zichtbaarheid.

Creëer en beheer productfeeds met Channable

Een goede categorisering zorgt ervoor dat uw zichtbaarheid op de verschillende verkoopkanalen wordt vergroot. Met de feed managementtool, koppelen we eenvoudig de velden uit de feed met de vereiste velden van verschillende marktplaatsen, vergelijkingssites en affiliate netwerken.

Channable
Channable - Van Son Webdesign en Hosting

Wij optimaliseren uw feed(s) met behulp van slimme regels, dit werkt efficient en snel.

Het kan ontzettend veel tijd kosten op om meerdere kanalen met verschillende vereisten te adverteren. Met behulp van onze regels en kwaliteitschecks, zullen we de data aanpassen en filteren zodat deze perfect aansluit op alle vereisten van het desbetreffende kanaal. Hierdoor houden we niet alleen tijd over voor andere werkzaamheden, maar worden uw advertenties ook een stuk effectiever!

Channable

De voordelen van Channable ervaren?

U zult inmiddels overtuigd zijn van de voordelen van Channable, besparen door uw advertenties in zoekmachines, op social media en marketplaces met minimale handeling op een efficiente manier te optimaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag en richten uw Channable omgeving volledig in en monitoren deze dagelijks om maximaal resultaat te halen uit uw marketingbudget.

Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u binnen één werkdag terug, u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen per telefoon, whatsapp of contactformulier. Daarvoor verwijzen we u graag naar onze uitgebreide contactpagina met als onze gegevens.